Rendelkezik már
értékpapír számlával?

Mire érdemes figyelni értékpapír számla megnyitásakor?

5 fontos pontot szedtünk össze.

Legyen szó hosszú távú befektetésről vagy napi szintű kereskedésről, a megfelelő szolgáltató kiválasztása nem egyszerű. Ahogy a befektetéseket, úgy a szolgáltató kiválasztását is különböző érvek mentén érdemes átgondolni, a racionális döntéshez pedig az alábbiakban bemutatott szempontok nyújthatnak segítséget.

Biztonságos kereskedés banki háttérrel

Első és legfontosabb szabály:

Ne kockáztasson! Érdemes olyan szolgáltatóra bíznia a pénzét, amely stabil banki háttérrel rendelkezik. Társaságunk és a K&H Bank a KBC csoport része, melynek tőkeellátottsága kiváló.

Több információ

Biztonságos kereskedés banki háttérrel

A hazai online tőzsdei piacon több mint 10 éve jelen levő KBC Equitas az egyik meghatározó és megbízható szereplője.

Miért biztonságos a KBC Equitasnál nyitott számla?

  • Működésünket a magyar felügyeleti hatóságok mellett a Belga Nemzeti Bank is ellenőrzi
  • A tranzakciók és a felületre való belépés biztonságát a KBC Equitas biztonsági partnere (VASCO) garantálja, aki 100.000 EUR garanciát vállal minden olyan visszaélés esetére, amelyet terméke hivatott megakadályozni
  • Ügyfeleink megtakarításait a belga befektetővédelmi-alap biztosítja értékpapírok esetén 20 000 EUR, míg pénzeszközök esetén 100 000 EUR összeghatárig

Könnyen kezelhető trader platform

Olyan platformot válasszon, amit bárhonnan elérhet

A KBC Equitas díjnyertes, magyar nyelvű kereskedési rendszerét bármikor kényelmesen elérheti számítógépéről, mobiljáról is. Androidon és IOS-en is elérhető mobilapplikációnkkal biztosan nem szalasztja el a lehetőségeket.

Több információ

Könnyen kezelhető trader platform

A kereskedéshez fontos a megbízható és áttekinthető felület. Cégünk kereskedési rendszere 2018-ban közönségszavazás alapján elnyerte a BÉT „Az év hazairészvény-kereskedési platformja” díjat. Felületünk mobilon és asztali számítógépen is kényelmesen használható, így biztosan nem marad le egyetlen kereskedésről sem.

Minden ügyfelünknek külön díj felszámolása nélkül kínáljuk a WebBroker Pro felületünket, amelyet a profi kereskedés igényei alapján alakítottunk ki, és amivel akár másodpercek alatt lezárható egy ügylet.

Átlátható és versenyképes árazás

Kerülje a rejtett költségeket!

A kereskedések utáni jutalék könnyen összehasonítható, azonban több szolgáltató "váratlan meglepetéseket" rejt a díjszabásába, amit az ügyfél csak utólag vesz észre. A KBC Equitas kedvező díjakat kínál, rejtett költségek nélkül. Nézze meg díjszabásunkat, biztosan nem fog csalódni!

Több információ

Átlátható és versenyképes árazás

Nem szeretjük a rejtett költségeket, célunk, hogy stabil banki hátterű szolgáltatóként is versenyképes árazást biztosítsunk ügyfeleinknek.

Számlanyitás, vezetés
Számlanyitás (elektronikus szerződéssel) Díjmentes
Normál havi számlavezetési díj fix 349 Ft - 399 Ft
+ 0.0125%, max. 4900 Ft*
Tartós befektetési számla (TBSZ) vezetése 199 Ft/hó/TBSZ számla
BÉT-re érkező megbízások
Számlanyitás (elektronikus szerződéssel) Equitas Start díjcsomag Equitas Profi díjcsomag
Normál megbízások 0.35%
min 399 Ft
0.3%
min 349 Ft
Daytrade, Technikai Daytrade megbízások 0.2%
min 399 Ft
0.15%
min 349 Ft
Külföldi piacokra adott megbízások
Számlanyitás (elektronikus szerződéssel) Equitas Start díjcsomag Equitas Profi díjcsomag
NYSE, NYSE Arca, OTCBB, Nasdaq, Pinksheet 0.25 - 0.4%,
min 7,99 USD
0.2 - 0.35%,
min 7,99 USD
Xetra Frankfurt, Euronext Amsterdam,
Euronext Brussels, Euronext Paris, Helsinki SE
0.25 - 0.4%,
min 6,99 EUR
0.2 - 0.35%,
min 6,99 EUR

Még kedvezőbb áron szeretne kereskedni? Az előregisztráció során iratkozzon fel akcióértesítőnkre, így nem maradhat le kampányainkról, amikkel meglévő ügyfeleinknek kínálunk további kedvezményeket.

*A Start díjcsomag fix díja 349 Ft, a Profi, Külföld díjcsomagok fix díja 399 Ft, míg az Üzletkötői/Offline díjcsomagok fix díja 899 Ft. A díjszámítás alapja a normál és a TBSZ számlák összesített portfólió értéke a teljes értékpapír- és készpénzállományra vetítve (határidős pozíciók nélkül). A fix díj abban az esetben is terhelődik, ha az érintett számlákon nincs értékpapír- és pénzegyenleg, a fix díjon felül vonjuk le a százalékos díjat az összesített számlaegyenleg arányában, a százalékos díjhoz tartozó maximum érték figyelembe vételével.

A fenti adatok csak tájékoztató jellegűek, részletes díjstruktúránkról aktuális Kondíciós Listánkban olvashat.

A világ összes fontos tőzsdéje egy számlán

Olyan szolgáltatót válasszon, ahol széles termékkörrel kereskedhet!

A KBC Equitasnál az alacsonytól a magasabb kockázatúakig széles termékválaszték áll ügyfeleink rendelkezésére. A nálunk elérhető több mint 10.000 termék között megtalálhatóak a legnépszerűbb állampapírok és befektetési alapok. Nálunk nem csak a magyar részvényekkel kereskedhet, hozzáférést kínálunk a legfontosabb tőzsdék értékpapírjaihoz is.

Több információ

A világ összes fontos tőzsdéje egy számlán

Olyan szolgáltatót válasszon, ahol széles termékkörrel kereskedhet!

Amerikai részvényeket vásárolna, vagy éppen a kínai tech iparba fektetne be? A KBC Equitas platformján több mint 10.000 termék érhető el. Többek között magyar, amerikai és német részvények, ETF-ek és certifikátok.

Több információ

A világ összes fontos tőzsdéje egy számlán

A KBC Equitas kereskedési rendszerében minden jelentős európai és amerikai börze elérhető, ügyfeleinknek összesen 27 tőzsde értékpapírjaival áll rendelkezésre a kereskedés!

Számlanyitás, vezetés
Befektetési alapok Bízza befektetéseit profi alapkezelőkre, a nálunk található befektetési alapok megvásárlásával!
ETF-ek Fektesse pénzét ETF-ekbe, azaz tőzsdén kereskedhető befektetési alapokba!
Magyar részvények Kereskedjen részvényekkel a Budapesti Értéktőzsdén, és profitáljon a hazai vállalatok sikereiből!
Külföldi részvények Kereskedjen devizában a nálunk elérhető közel 30 piacon óriáscégek részvényeivel, pont olyan egyszerűen, mintha hazai papírokkal tőzsdézne!
Certifikátok Spekuláljon árupiaci termékek, részvényindexek, devizapárok, vagy akár egyedi részvények árfolyamváltozására, certifikátok segítségével!
Egyéves Magyar Állampapír Jegyezzen 1 éves futamidejű fix kamatozású Egyéves Magyar Állampapírt, ha alacsony kockázatú, a banki betéteknél jobb kamatozású eszközt keres!
MÁP Plusz Fix, sávos kamatozású Állampapír
Határidős termékek Kössön üzletet egy, a jövőben meghatározott időpontra!

A fenti terméklista tájékoztató jellegű és nem tartalmazza társaságunk teljes kínálatát.
A teljes termékkínálatért és azok részletes jellemzőiért kattintson ide.

Szakmai segítség

Olyan partner keressen, akitől hozzáértő segítséget kaphat befektetéseihez.

Attól még, hogy saját kezébe veszi a befektetéseit, nyugodtan támaszkodhat elemzőink és üzletkötőink több évtizedes tudására. A KBC Equitas elemzői csapata kezdő és tapasztaltabb befektetőknek is hasznos befektetői klubokkal és kizárólag ügyfeleink részére elérhető elemzésekkel és befektetési ötletekkel jelentkezik rendszeresen. Kevésbé tapasztalt ügyfeleinknek érdekesek lehetnek videós oktató anyagaink, valamint edukatív célú blogbejegyzéseink is.

Több információ

Szakmai segítség

Olyan partner keressen, akitől hozzáértő segítséget kaphat befektetéseihez.

A megfelelő befektetési döntések meghozatalához tapasztaltabb befektetőknek is hasznosak lehetnek szolgáltatásaink. A KBC Equitas elemzői csapata befektetői klubokkal és kizárólag ügyfeleink részére elérhető elemzésekkel és befektetési ötletekkel segíti a kereskedését. Napi szinten foglalkozunk az izgalmasabb hírekkel és értékpapírokkal, nálunk semmi fontosról nem marad le!

Több információ

Szakmai segítség

Mi a KBC Equitas-nál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink számára ne csak a profi kereskedési felületek és a széles termékkínálat, hanem a szakmai segítség is rendelkezésre álljon. Emiatt folyamatosan építjük és fejlesztjük elemzői csapatunkat, évente pedig közel 1000 tartalommal próbáljuk segíteni ügyfeleinket már lassan egy évtizede. Elemzői csapatunk fiatal tagokból áll, akik mégis rendszeresen szerepelnek a szakmai sajtóban, neves magyar portálokon, TV és rádióműsorokban, vagy éppen olyan mértékadó külföldi szakportálon, mint a Bloomberg.

Elemzői csapatunk mellett üzletkötőink felkészültségére is nyugodtan támaszkodhat. Hat ok, hogy miért vegye igénybe prémium brókeri szolgáltatásunkat:

  • Személyes kapcsolat, konzultáció, tippek
  • Kiterjedt piaci információk
  • Több évtizedes tapasztalat
  • Szélesebb termékkör
  • Kereskedés online elérhetőség nélkül is
  • Gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés

 

Próbálja ki szolgáltatásunkat

Miért éri meg nálunk is nyitnia egy értékpapírszámlát?

Próbálja ki, hogy milyen a kereskedés, nyisson értékpapírszámlát nálunk! Mi most megkönnyítjük az indulást, 10.000 Ft kereskedési díjkedvezményt írunk jóvá önnek. Kattintson és olvassa el a részleteket!

Az akció részletei

Próbálja ki szolgáltatásunkat

Miért éri meg nálunk is nyitnia egy értékpapírszámlát?

Tegyen próbára minket, transzferálja hozzánk értékpapírjait és, minden teljesült transzfer után 10.000 Ft kereskedési díjkedvezményt írunk jóvá önnek. Jelenlegi számláját nem szükséges megszüntetnie! Kattintson a részletek gombra és olvassa el az akció feltételeit!

Részletek

Próbálja ki szolgáltatásunkat

Hiszünk abban, hogy a KBC szolgáltatása az egyik legjobb a magyar piacon. Tegyen próbára minket, nyisson számlát nálunk, mi pedig 10.000 Ft kereskedési díjkedvezményt írunk jóvá önnek. A kedvezmény erejéig Ön kereskedési díjmentesen kereskedhet!

Nyissa meg számláját most és használja a START10000 promóciós kódot a kedvezmény aktiválásához!

Az akció részletei:
Az akcióban való részvétel feltétele, hogy előregisztrációt végezzen a https://tozsde.kbcequitas.hu/eloregisztracio oldalon és az előregisztráció során aktiválja a START10000 promóciós kódot. Az alapmegállapodás aláírását követően fióktelepünk 10.000 Ft kereskedési-díjkedvezményt ír jóvá az Ön számláján, amit a jóváírástól számított 90 napon belül tud felhasználni.

Az akcióban szerzett kereskedési jutalék-kedvezmény felhasználható prompt és határidős ügyletekre, valamint nyílt végű befektetési alapok vásárlására Normál, NYESZ és valamennyi TBSZ számlán az alapmegállapodás aláírásától számított 90 napon belül.

A kedvezmény készpénzre nem váltható, át nem ruházható, és a fel nem használt kedvezmények a lejárati idő után elvesznek. A jutalék-kedvezmény annak keretéig és lejárati határidejéig a fenti feltételek szerint korlátlan számú tranzakcióra használható fel.

Az akció határozott időtartamú, 2020. március 30-tól 2020. december 31-ig tart.

Részletes információkért a jutalék-kedvezményről kattintson ide!

Az akció részvételi szabályzatát itt tudja letölteni.

Próbálja ki szolgáltatásunkat

Hiszünk abban, hogy a KBC szolgáltatása az egyik legjobb a magyar piacon. Tegyen próbára minket, nyisson számlát nálunk, és jelenlegi szolgáltatójától hozzon át hozzánk néhány értékpapírt, amivel kereskedhet, mi pedig minden részvénytranszfer után 10.000 Ft kereskedési díjkedvezményt írunk jóvá önnek. A kedvezmény erejéig Ön díjmentesen kereskedhet! Amennyiben valamiért mégsem elégedett szolgáltatásunkkal, vállaljuk, hogy az alapmegállapodás aláírását követő 30 napon belül díjmentesen visszatranszferáljuk a hozzánk áthozott értékpapírokat!

Nyissa meg számláját most és használja a TRANSZFER10000 promóciós kódot a kedvezmény aktiválásához!

Az akció részletei:
Az akcióban való részvétel feltétele, hogy előregisztrációt végezzen a https://tozsde.kbcequitas.hu/eloregisztracio oldalon és az előregisztráció során aktiválja a TRANSZFER10000 promóciós kódot.

Az alapmegállapodás aláírását követően jelenlegi szolgáltatójánál kezdeményezheti értékpapírjainak átvezetését új, KBC Equitas számlájára. A Fióktelep minden beérkező szabályozott piacra bevezetett részvény után, teljesült transzferenként 10.000 Ft, de legfeljebb összesen 100.000 Ft kereskedési-díjkedvezményt ír jóvá az Ügyfél
számláján, amelyet az Alapmegállapodás aláírásától számított 90 napon belül tud felhasználni.

Az akcióban azok az ügyfelek vehetnek részt, akik értékpapírjaik átvezetéséről az alapmegállapodás aláírását követő 30 napon belül gondoskodtak és az info@kbcequitas.hu email címen jelzik ügyfélszolgálatunk számára, hogy a részvények átvezetését befejezték és kérik a kedvezmény aktiválását.

Az akció határozott időtartamú, 2019. október 1-től 2020. március 29-ig, vagy visszavonásig tart.

Amennyiben nem elégedett szolgáltatásunkkal, vállaljuk, hogy az Alapmegállapodás aláírását követő 60 napon belül díjmentesen visszatranszferálhatja a forrásszámlájára az akció keretében
Társaságunknál nyitott értékpapírszámlájára transzfetált értékpapírjait.

Amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel csupán annyit kell tennie, hogy igényét telefonon vagy személysen jelzi nekünk a rendelkezésre álló 60 napon belül.

Az akcióban szerzett kereskedési jutalék-kedvezmény felhasználható prompt és határidős ügyletekre, valamint nyílt végű befektetési alapok vásárlására Normál, NYESZ és valamennyi TBSZ számlán az alapmegállapodás aláírásától számított 90 napon belül.

A kedvezmény készpénzre nem váltható, át nem ruházható, és a fel nem használt kedvezmények a lejárati idő után elvesznek. A díjkedvezmény annak keretéig és lejárati határidejéig a fenti feltételek szerint korlátlan számú tranzakcióra használható fel.

Részletes információkért a jutalék-kedvezményről kattintson ide!!

Az akció részvételi szabályzatát itt tudja letölteni.

Töltse ki a pár perces előregisztrációt, hogy elkezdhessen kereskedni!

Előregisztráció a számlanyitás
gombra kattintva

Szerződéskötés személyesen
K&H prémium bankfiókban

Trader felületre
való első bejelentkezés
után ÁSZF elfogadása

Rendelkezik már értékpapír számlával Igen Nem

Miért kérdezzük?

Miért kérdezzük?

Szeretnénk Önt minél hasznosabb információkkal segíteni, ezért eltérő akciókat alakítottunk ki, annak függvényében, hogy első értékpapírszámlája megnyitásán, vagy éppen szolgáltató váltáson gondolkodik.

Ha végigolvastál mindent kattints a vissza gombra, vagy a főoldali ikonra